Argitoidud

Vürtsised lihapallid oakastmes

Keskmine hinne: 3.7 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kasuta lihapallidele vürtsi andmiseks tšillipastat või tšillihelbeid või hoopis värsket tšillit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane sai külma vette mõneks minutiks likku ja pigista kuivaks.

2. Haki sibul ja prae pannil 1 sl õlis 8–10 minutiga klaasjaks, tõsta pannilt ära.

3. Sega hakkliha, sai, vürtsid ja tšillipasta, maitsesta soola ja pipraga. Vormi massist u 20 pallikest.

4. Vala pannile ülejäänud õli ja prae pallikesi 7– 8 minutit, kuni need on
üleni pruunistunud.

5. Pane vahepeal riis keema.

6. Tõsta sibulad pannile tagasi, lisa purustatud tomatid ja konservipurgitäis vett. Hauta 5 minutit. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 minutit, kuni kaste pakseneb ja lihapallid on läbi küpsenud. Maitsesta, serveeri koriandrilehtede ja riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merje 03.jaan 2017 16:33
Väga maitsev! Läheb kindlasti mu lemmiklisti :)
1