Argitoidud

Patuvaba köögiviljasupp

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Kevadtoidud Autor: Pille Enden
Sellist suppi võid süüa ilma igasuguste südametunnistuse piinadeta piiramatult. Pane supi sisse just selliseid köögivilju ja seeni, mida parasjagu kodus leidub, kuid parem on tärkliserikkad juurviljad välja jätta.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul, küüslauk, tšilli ja ingver. Lõika paprika ja seller viiludeks või kuubikuteks. Tükelda kapsas ja lõika oad juppideks.

2. Kuumuta sibulat, küüslauku, tšillit ja ingverit poti põhjas õlis 2–3 minutit. Lisa siis paprika ja seller, kuumuta läbi, lisa tomatikonservid ja kalla peale vesi või puljong. Kuumuta keemiseni, lisa kapsas ja hauta 35–40 minutit.

3. Lisa nüüd tükeldatud oad ja hakitud petersellilehed, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 10 minutit. Serveeri maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa