Argitoidud

Kreemjas lillkapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mahe supike lillkapsa, kartuli ja maapirniga. Maapirni puudumisel võta kartulit või lillkapsast rohkem, samas annab maapirn supile luksuslikuma meki.
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese porru ja lõika ribadeks, tükelda lillkapsas õisikuteks ja haki küüslauk. Koori kartulid ja maapirnid, viiluta või tükelda kuubikuteks. Pruunista kõik suure kastruli põhjas õlis läbi koos vürtsköömnete või karriga, kumb maitseaine rohkem meeldib. Karrit kasutades haki hulka ka ingver. Lisa puljong, lase keeda u 20 minutit või kuni kõik tundub pehme.

2. Püreesta, vala juurde kookospiim ja kuumuta veel keemiseni. Maitsesta vajadusel soolaga, serveeri laimisektoritega ning kaunista idude või hakitud koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa