Argitoidud

Kahe kartuli pätsikesed hapukoore ja sidruni träpsudega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Maru Metspalu
Selles retseptis on koos kaks mugulalist, tavaline ja maguskartul. Üks magus ja teine malbe, kohati isegi igav. Siin, üksteise embuses, pakuvad nad koos lisanditega aga magusust ja malbust, vürtsikust ja klaari mekki. Hea amps ooteks või hiliseks hommikusöögiks.
12-15 tk

1. Koori mõlemat sorti kartulid ja puhasta sibul. Haki sibul peenikeseks-peenikeseks ning koori kartulid jämeda riiviga. Pane kõik sõelale nõrguma ja aita surudes kaasa, et liigne vedelik välja tuleks.

2. Klopi muna lahti soola-pipra, jahu ja riivitud sidrunikoorega. Sega hulka riivitud kartuli-sibulamass. Jäta 10 minutiks seisma.

3. Mätsi lapikuteks pätsikesteks ja küpseta tulisel pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Soovi korral võib pärast ümberkeeramist ka juustu peale puistata – sulab õndsalt pätsikeste pinnale. Serveeri kohe külma hapukoore, rediste ja ürtide või umbrohusalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa