Argitoidud

Mango-mandariini pokaalipasha laimiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Kerge ja lahe pasha, mis sobib hästi lihavõttehommikusele rikkalikule peolauale. Kookoskoor annab maiusele mõnusa maitsenüansi ja vahukoor vajaliku kohevuse-õhulisuse. Kaunid kollased kompotipuuviljad lisavad laimiga segatuna õhulisust ja maitset veelgi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda mango kuubikuteks. Tõmba laimikoorest peeneid ribasid kaunistuseks, pressi laimist välja mahl ja kalla mangole. Lase maitsestuda, kuni valmistad ülejäänud magustoitu.

2. Vahusta vahukoor suhkrutega, sega hulka kohupiim ja kookoskoor, kõige lõpuks ka mangotükid ja enamik mandariinidest (osa jäta kaunistuseks kõrvale).

3. Tõsta pokaalidesse ning kaunista mandariinilõikude ja laimikooreribadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa