Argitoidud

Suvikõrvitsamuffinid Eesti moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Eva-Maria Liiv
Pisut karused ja mitte nii magusad koogipoisid, mida suvikõrvitsa kõrval sobib teha ka muskaatkõrvitsast.
12 tk

1. Taina valmistamiseks sõelu ühte kaussi jahu, küpsetuspulber, sool, kaneel ja muskaatpähkel. Sega teises kausis munad, piim, õli, mesi ja peenelt riivitud kõrvits. Kui suvikõrvits tundub väga vesine, lase sel enne kasutamist sõelal pisut nõrguda. Sega mõlema kausi sisu ning seemned-kaerahelbed kärmelt kokku.


2. Purukatte jaoks sega kõik ained näppudega kokku, nii et tekib saiapuru moodi mass. Vooderda muffinipanni pesad pabervormidega, täida poolenisti tainaga ja kata puruga. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa