Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustuga üleküpsetatud suitsuräimerullid

Argitoidud

Juustuga üleküpsetatud suitsuräimerullid

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Kuumad suitsukalarullid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 tk Lavašš
1 tk Harilik sibul
2 tk Suitsuräimefilee
Petersell
või
8 dl Riivjuust

Haki sibul ja kalafilee. Prae sibul kergelt võis, jahuta ja sega kalaga. Kata sai seguga. Raputa peale u 2 dl jämedalt riivitud juustu ja hakitud  peterselli. Rulli tugevalt kokku. Pane rull küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, puista peale ülejäänud juust. Küpseta 200°C juures, kuni juust on sulanud ja kergelt värvunud. Lase mõni minut jahtuda ja lõika parajadeks tükkideks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp