Argitoidud

Kapsahautis hapukoorega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Lihata köögiviljahautis hapukoorega.
Kogus: 6 portsjonit

Sulata rasv, lisa hakitud sibul, peenestatud kapsas ja sool ning hauta kaane all pehmeks.
Maitsesta hapukoor soolaga ja vala valmis kapsastele, kuumuta.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Harmoni 23.jaan 2011 17:11
Kas vett üldse ei lisata? Minul hakkasid kapsad põhja kõrbema.
matilja 05.jaan 2006 11:30
Värske kapsaga sobib hapukoor väga hästi, olen seda ennegi nii teinud, ei maksa karta :-)
xellax 25.nov 2004 14:17
Valmis kiiresti ja tõesti maitsev! Üks muudatus siiski oli minu retseptis, et mulle tundus hapukoor võõras kapsale lisada, seega selle jätsin välja.Proovige ära!
1