Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Roheline püreesupp vorstiga

Argitoidud

Roheline püreesupp vorstiga

Merit
PrindiSoovita sõbrale
Roheline püreesupp vorstiga. Mida vähem sööjaid, seda rohkem jääb järele!
Retsept
portsjonile
400 g Pehme rõngasvorst
8 dl Vesi
2 tk Kanapuljongikuubik
1 tk Porrulauk koos rohelise osaga
1 tk Spargelkapsas
4 tk Jahused kartulid
200 g Sulatatud juust
Sool
Jahvatatud must pipar
Lõika vorst väikesteks kuubikuteks ja pruunista pannil väheses õlis. Keeda tükeldatud köögivili kanapuljongis pehmeks ja püreesta. Lisa vähehaaval juust ning kuumuta segades, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta vorstitükid vahukulbiga supi hulka ja kuumuta supp keemiseni.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree