Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Leeni pühapäevasupp peediga

Argitoidud

Leeni pühapäevasupp peediga

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev peedisupp.
20-40 min
Kiudainerikas
Retsept
300 g liha
2 sl vōid
500 g punast peeti
2 sibulat
1 porgand
200 g peakapsast
1 1/4 liitrit juurviljapuljongit
1 loorberileht
1 sl punase veini vinegretti
soola
pipart
½ dl hakitud peterselli
SERVEERIMISEL:
5 sl hapukoort
1 tl riivitud mädarōigast
Tükelda liha kuubikuteks, pruunista võis. Tükelda juurviljad v.a. peet. Kuumuta juurvilju koos lihaga mõni minut. Lisa puljong ja loorberileht. Lase nõrgal kuumusel keeda u 30 minutit. Riivi peet jämeda riiviga, lisa supile ja lase supil veel veidi keeda. Maitsesta vinegreti, soola ja pipraga. Puista peale hakitud petersellilehti. Sega hapukoor riivitud mädarõikaga ja lisa kaunistuseks, igale portsjonile.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega