Argitoidud

Mannapuder

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Sobib hästi või, kisselli või keedisega
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lisa kuumale vedelikule maitseained ja sõrista hulka manna, sega pidevalt. Lase tasasel tulel u 10 minutit keeda. Keetmise lõpul lisa või.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaja 24.jaan 2013 13:20
Tegin ka, ainult et, vee vahukoore ja piima seguga. Super :)
soovitaja 08.juuli 2012 23:23
ei saa muidu on minu lemmik :)
DJ 08.juuni 2012 14:58
Kas nii ka saab et võid ei pane sekka??
puppy 03.dets 2011 11:08
nämm nämm väga mairsev::):):):):)
Hindaja 18.märts 2010 11:36
Me teeme samade kogustega ja veega pooleks nagu Natter. Just-just, nii tehes on pudel igatpidi paras.
Natter 28.nov 2009 11:46
Meie teeme nii: 0,5l vett keema ja siis nõristada 120g mannat keevasse vette. Kohe lisada 0,5l piima. Maitsestada soola ja 1-2 tl vaniljesuhkruga. Keeta pidevalt segades ca 10 minutit. Ei saa vedel ega liiga kõva ja kindlasti ei kõrbe põhja ka.
martin 23.apr 2009 11:38
Puder tuli paks, seega olge ettevaatlikud manna lisamisega :) pigem vähe kui palju.
Kikukiku123 06.apr 2007 15:39
mmmmm nii hea tuli lisasin veel maitseks natuke vanilli ekstrakti ka mmmmm tosiselt hea.... :p
selda 24.veeb 2007 15:55
Mannapuder veega on lurr. kui veega keeta peaks lisama rõõska koort või võid,kuid eks see ole maitse asi.
tatari36 28.jaan 2007 00:04
keskmine.......ei oska öelda.....
Linda 06.juuni 2006 16:54
Maitse vahe on! Paljud inimesed teevad putrusid ainult veega, teine osa jälle ainult piimaga ja kolmas, vesi ja piim pooleks. Igal oma maitse! Mulle nt ei meeldi veega pudrud, aga paljudele jälle meeldivad;)
Kykatrin 06.juuni 2006 16:48
Kas seda võib teha veega ka? on seal mingit erilist vahet?
prodigy 09.apr 2006 17:17
see on küllalt maitsev kui teha kihlist!alumine kiht on kakaoga ,teine on maisimannaga ja kolmas kihta on tavalise mannaga ning peale paned kissellli.siis on erite hea:D
laurentsus 08.dets 2005 21:26
see on mait-
sev!!!!!!!!!!!!!!!!!
1