Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jahutatud tomatisupp

Argitoidud

Jahutatud tomatisupp

Mari Foorum
PrindiSoovita sõbrale
Külm supp, kaunistada sidruniga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g tomateid
6 dl puljongit
väike hakitud sibul
3-4 väikest selleri tükikest
1-2 loorberilehte
mõni tilk teravamaitselist kastet
1 tl sidrunimahla
maitseaineid
Kõik ained panna potti ja keeta nõrgas kuumuses seni, kuni tomatid on pehmed. Umbes 25-30 minutit. Seejärel võtta peet ja loorberilehed välja, suruda mass läbi sõela ja kurnata läbi marli. Valada laiale alusele ja panna sügavkülma. Hoida seni, kuni supp on kergelt jäätunud. Anda lauale sidruniga kaunistatult.

KOMMENTAARID

svetam 16.apr 2007 12:24
koostisainetes ei olnud peeti aga valmistamiel oli peet ka
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga