Argitoidud

Kodujuustupannkoogid

Keskmine hinne: 4.33 Autor: Maire Suitsu
Kookide juurde paku külma, likööriga maitsestatud vahukoort.
Kogus: 2 portsjonit
Suru kodujuust läbi tiheda jõhvsõela, lisa ülejäänud ained ja mikserda ühtlaseks. Prae õliga määritud pannil keskmisel kuumusel väikesed koogid. Lao need virna, asetades iga koogi vahele tüki köögipaberit; hoia avatud uksega soojas ahjus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
VINKIN 02.juuni 2010 18:22
sina ,,ajab oksele": ära nori pisivigade pärast, eksimine on inimlik. leia endale mingi muu väljund kuskil mujal enda väljaelamiseks. siin on normaalsed ja positiivsed inimesed oodatud :):). ole kena, kiida parem head retsepti :Y
Roosajõehobu 17.juuni 2009 14:40
Tegin neid täna ja ka kodujuustu läbi sõela ei surunud Need kodujuustu tükid tegid pannkoogid hästi mõnusaks mahlaseks :) vaarika moosiga olid super maitsvad :) Kaks tükki tegin ka soolased peekoni ja juustu täidisega ja see variant viis kõigil keele alla :)
sklissa 28.jaan 2009 12:50
Ma sööksin ka neid pigem moosi kui vahukoorega. Jaa, super head olid! Paberit polnud vaja kasutada, sest need kadusid taldrikult enne, kui teise kihi jõudsin laduda.
siirikirikal 01.märts 2008 17:19
Jah, nimetuses on tõesti eksitud. Parandasin ära.
kodujuustajaboksele 01.märts 2008 14:34
Inimesed võiks omale selgitada mis asi on kohupiim. :) Ei leidnud küll antud retseptist ühtegi viidet kohupiimale. :) KODUJUUST ei ole KOHUPIIM! :) Ausõna ei ole! :)
mairutsik 28.jaan 2007 11:04
Tegin väiksema koguse(1inimesele- ehk jagasin kõik 4-ga) ja hästi head tulid. Kodujuustu läbi sõela ei surund vaid kloppides jäid sellised mõnusad väikesed tükid sisse. Köögipaberit ei kasutanud sest need läksid kohe söögiks. Sõin maasikamoosiga. Tänud hea retsepti eest.
1