Argitoidud

Singi-juustumuffinid

Keskmine hinne: 3.06 Allikas: 100 rooga
Segada jahu ja küpsetuspulber, sool ja paprikapulber. Lisada riivjuust ja singiribad. Lisada muna-piima-õlisegu. Ühtlaseks segatud tainas jagada vormidesse. Raputada üle riivjuustu ja mooniseemnetega. Küpsetada 200 kraadi juures u 15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kelly 10.mai 2015 21:43
Mina tegin retseptis mõningased muudatused: 1.Nisu-
jahu asendasin täisterajahuga 2.-
Pool juustust asendasin köömnejuustuga 3.-
Sinki ei raatsinud sellise katsetamise pärast kasutada ja selle pärast asendasin selle 200g rakvere viineri tükikestega. 4. Lisasin tomatitükke Tule-
mus: koos sibularohelise-
hapukooreseguga väga maitsev ja kõhtu täitev. Hästi natuke on tunda leiva maitset.
Mõmmik 14.nov 2014 20:06
Suht kuivad ja maitsetud. Kui peaksin järgmine kord tegema, lisan juustu ja sinki rohkem. Selline saiane muffin ei võida kellegi südameid.1
muff 17.nov 2013 19:45
Praetud sibul annab mahlasust ja maitset!
ampsak 11.jaan 2013 16:33
Ahjusoojatena täitsa okeid, aga jahtudes tõmbuvad väga kuivaks, kuigi lisasin ettenägelikult tainasse ka veidi vett. Ning jah, maitsest jäi ka puudu, kuigi olin igasuguste maitseainetega väga helde. Järgmine kord proovin hapukoort lisada ja vaid nisujahu asemel ehk mingi jahude seguga.
:D 18.aug 2012 13:42
Tahan neid kodus väga teha näevad isuäratavad välja.Ainult kas keegi on teinud ka ilma jahvatatud paprikaga kui on teinud kas olid ka head ??
kristiinao 09.jaan 2012 19:30
Panin pekisema singi/salaami pooleks ja lisasin sinihallitusjuustu ning küpsetasin 180 kraadi juures 20 minutit. Nätsked ei jäänud kohe üldse, küll aga minu jaoks siiski natuke kuivad, järgmine kord julgen sutsu tomati või paprika tükke lisada. Meesterahvad sõid kahe suupoolega =)
D... 03.nov 2011 00:30
mind ei häirinud niivõrd nätskus kui see, et suht maitsetud olid.. oleks võib-olla pidand soolasemat juustu kasutama ja mingit maitseainet veel lisaks paprikale lisama, kuigi niigi lisasin veidi pipart, basiilikut ja rohkem soola ning paprikapulbrit.
anxsar 05.aug 2011 23:35
Olen teinud 2 korda neid muffineid. Esimene kord täpselt retsepti järgi. Konsistents oli pigem kuiv ja maitsetud ka. Teine kord lisasin pekisemat sinki, salaamit ja rasvasemat juustu aga maitses jäi ikka midagi puudu. Ei tea, kas kunagi veel teen, aga kui, siis lisaks võibolla sinihallitusjuustu või pestot.
Eliis 02.jaan 2011 13:51
Töökaaslane tõi maitsta ja tahtsin kohe retsepti. Kuna ma olen väga algaja küpsetaja ja praegu kasutusel olev ahi on ka suht päevi näinud siis pelgasin ka et tulevad nätsked ja pooltoored junnakad. Aga EI! Suppper head tulid, kerkisid imeliselt. Pabervormiga teflonist muffini panni peal veidi kauem kui 15 minutit (ikka pigem 20-25 minutit lausa) ja nii suurepärased! Lisa-
sin taignasse veel kuivatatud tilli ja basiilikut. Peale panin mooniseemnete asemel seesamiseemneid ja ma ei pidanud pettuma:P
Nämmi 08.sept 2010 10:53
Ok! hakkan täna õhtul katsetama;)
NAAJ 07.sept 2010 22:00
Olen ka singi-
juustumuffineid teinud, retsept oli küll pärit Nami-namist, aga head tulid. Seal soovitati singi asemel panna Salaami vorsti ja sinki pooleks. Ma arvan, et ka need muffinid kerkivad kenasti, sest retseptis ju 2 tl küpsetuspulbrit. Nii et, Nämmi, ära vorme ääreni täida, pane 3/4 täis.
Nämmi 07.sept 2010 20:45
Tahaks teada kas neid vorme peab ääreni täitma või kui palju see tainas kerkib?? tahaks väga ka neid teha:)
Jummi 02.märts 2010 19:13
oih, vabandust ma ei lugenud seda kohta...
Jummi 02.märts 2010 18:59
Me küpsetasime nii, et panime neile peale ka juust, tegi mõnusaks mahlaseks:)
Siramisu 16.veeb 2010 13:54
Ikk väga head, vaheldus magusatele muffinitele. Kogu pere sööb hea meelega.
j. 08.jaan 2010 00:33
ma lisasin rohkem soola, kui retseptis ja üllatus-üllatus, soolased said :D ..teised küll ei kurtnud, kuid ise tean nüüd paremini, et selles retseptis jätan soolakoguse puutumatuks :)
Merle 29.aug 2009 17:03
Maitse oli hää aga kahjuks jäi mul kah nata nätsked ja suht palju muffini paberi külge kinni aga eks harjutamine teeb meistriks :)
Estrella 19.aug 2009 20:38
Tulid väga head,nipp selles,et ahi olgu ikka enne kuum,kui muffinid ahju panna.
P. 16.aug 2009 12:38
Mina panin natuke rohkem piima ja õli, ei jäänud üldse nätsakad. Paprika tükke ja sinihallitusjuustu panin ka sisse. Mees ütles enne tegemahakkamist, et soolaseid muffineid ei tasu teha, kuid kui proovis, kiitis kohe väga.
stina86 20.veeb 2009 20:54
mina nt ei teinud muffinivormides, vaid plaadil.. väga hea tuli, lisasin veel hapukurki ka.. ei olnud nätske, ega midagi..
Muhv 19.veeb 2009 19:43
Väga head muffinid tulid, sugugi mitte nätsked. Meesterahvana ma muidugi ei viitsi alati retseptis näpuga järge ajada ja kipun improviseerima. Näiteks juustu asemele läks sinihallitusjuust, sest tavalist kodus polnud. :Y Ning ei oska ka öelda, kas taigna osa tuli päris selline nagu retseptis soovitati, ikka vaatad ju silmaga peale ja siis lisad jahu või midagi muud, mis parasjagu vajaka näib olevat. Sama ahjus olemisega. Kui tundub, et "ei ole veel valmis", siis ilmselt peab kauem ahjus olema. Mina igatahes magusaid muffineid enam eriti ei tahagi ja hakkan soolastega rohkem katsetama.
Helen 28.dets 2008 19:21
Mulle ei meeldinud, küll aga meesperele. Jäävad jah sellised nätsakad käkid, maitseainet jääb ka nagu pisut puudu.
Helloo 21.aug 2008 08:48
VASTIKUD nagu mingid nätsked,vastiku maitsega pallid
Hellikas 18.aug 2008 11:15
LAHE RETSEPT
milaja 05.veeb 2008 17:31
Nätsked tulid,selle retseptiga jahu oli liiga palju.Minu arust on mõtekam pizza teha.Magus muffin on hoopis parem.
12