Argitoidud

Siidrine sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Annabella 02.2004
Kuldne ja mahlase maitsega suutäis, mis sobib hästi tee- ja kohvilauale. 

Näpi või- või margariinitükikesed ja jahu omavahel segi. Lisa vesi ja sega ühtlaseks massiks. Keera tainas kilesse, suru õhukeseks ja pane mõneks ajaks külma. Lõika sibulad rõngasteks ja kuumuta õli ning või segus klaasjaks, vala siider peale ja hauta, kuni vedelik on aurustunud. Klopi munakollased koorega lahti, maitsesta segu soola ja pipraga. Suru tainas keraamilise pirukavormi põhja ja külgedele. Küpseta eelnevalt 225 kraadises ahjus u 15 minutit. Seejärel võta välja ja pane täidis peale: sibulad piruka põhjale, lisa juust ja tüümian. Kõige peale kalla koore-munasegu ja küpseta, kuni see on hüübinud ja pealt kenasti pruuniks tõmbunud. Kaunista punase sibula rõngastega ja kresssalatiga (või muu maitserohelisega). Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa