Argitoidud

Kalatäidisega tšeburekid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Rasvas küpsetatud pirukad, sedakorda kalatäidisega, kuid täidist võib panna igaüks oma maitse järgi. Meil on tavapärasemad lihatäidisega tšeburekid. 

Jahust, munast ja vähesest veest sõtkutakse sitke tainas, rullitakse õhukeseks. Kalafilee aetakse läbi hakklihamasina või hakitakse hästi peeneks. Hautatakse rasvaines u 5 minutit, lisatakse veidi kalapuljongit või vett, maitsestatakse soola, pipra ja maitsetaimedega. Tainast lõigatakse vormiga väikesed ümmargused tükid. Keskele pannakse teelusikaga kuhjake täidist. Tainaservad määritakse munaga ja surutakse tihedalt kokku. Rasvainet kuumutatakse paksema põhjaga nõus, kuni see hakkab kergelt suitsema. Pirukad küpsetatakse kuumas rasvas helepruuniks. Küpsemise vältel pööratakse neid vahukulbiga. Valmis tšeburekid tõstetakse sõelale või majapidamispaberile nõrguma. Antakse eraldi taldrikul uhhaa või punase kalapuljongi lisandiks. Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa