Argitoidud

Makrapirukas porgandi-muretainast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu
Porgandimuretainapirukas makra-, paprika-, sulatatud juustu-, porrutäidisega.

Pane riivitud porgand koos sõelutud jahuga köögikombaini. Lisa külmad võikuubikud ja maitseained. Sega ühtlaseks tainaks. Suru palliks ning pane kuni täidise valmimiseni külma. Kuumuta porrurattad ja paprikakuubikud õlis. Lisa maitseained, till, sidrunikoor, -mahl ja tükeldatud makra või krevetid. Sega ühtlaseks. Rulli tainas lahti, pane peale täidis. Sellele sulatatud juustu tükid ning vormi pirukaks. Pintselda pind lahtiklopitud munavalgega ning puista peale mooniseemned. Küpseta 225 kraadi juures eelsoojendatud ahjus u 20 minutit. Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa