Argitoidud

Lambalihatäidisega tšeburekid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Rasvas küpsetatavad Kaukaasia pirukad.
Sõtkuda tihke nuudlitainas jahust, munast ja veest. Rullida õhukeseks. Lõigata alustassisuurused kettad. Täidise jaoks tükeldada sibul väikesteks tükkideks ja hautada õlis klaasjaks, lisada lambahakkliha ja praadida veidi. Maitsestada soola ja pipraga. Tainaketta keskele asetada täidis, tõsta üks kettapool teise peale ja vajutada piruka ääraed kahvliga kinni. Täidetud pirukad määrida pealt munaga ja küpsetada kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pirukaid võib õlis keerata vahukulbiga. Tõsta sõelale või paberile nõrguma. Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa