Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Frititud riisipallid juustutäidisega

Argitoidud

Frititud riisipallid juustutäidisega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Õlis friteeritud riisi-peekoni-juustupallid mozzarella-täidisega. 
Retsept
2 sibulat
100 g peekonit
10 g võid
500 g keedetud riisi või risotot
3 sl värskelt riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
2 väikest muna
värskelt riivitud muskaatpähklit
150 g mozzarell juustu
lisaks riivsaia
friteerimiseks toiduõli või taimerasva
Koori ja haki peeneks sibulad. Lõika peekon väikesteks kuubikuteks. Sulata pannil või ja prae selles pidevalt segades peekonit ja sibulaid. Lisa keedetud riis, sega. Vala kõik pannilt kaussi, klopi juurde munad ja Parmesani juust, maitsesta muskaadiga. Lõika kuubikuteks mozzarella. Võta peopesale u 1 sl riisitainast, vajuta keskele õõnsus ja pane sinna mozzarella-tükike. Kata 1 sl riisitainaga ja vormi palliks. Paneeri riisipalle riivsaias ja friti 180 kraadi juures rasvas kuldpruuniks. Serveeri kohe pärast valmistamist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes