Argitoidud

Lavaširull vorstisalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Salatiga täidetud lavašš.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit

Haki vorst ja sibul kuubikuteks, kuumuta kergelt rasvaines. Jahuta. Haki kurk väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesi, sinepi ja peterselliga. Lisa sibula ja vorstisegu. Laota lavašš lauale, pane peale salatileht ning vorsti-kurgisegu. Rulli lavašš lühemast servest kokku. Vajadusel kinnita kokteili tikuga. Lõika rull keskelt pooleks. Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sdf 23.juuli 2012 16:21
Kui teed ühe lava??i , ja lõikad viiludeks , siis kuskil 10 tk .
Marlene 24.mai 2010 18:21
kas keegi oskab öelda mitmele inimesele see on?:D
kaisu060 27.okt 2009 16:46
Maitses see küll hästi. Aga ostsin Fazeri lava??e, õnneks ainult kaks, sest need olid üli suured ning ühe sellise sisse läks terve antud portsjon täidist ning lõigates sain ühest lava??ist 6 normaalse pikkusega aga paksu lava??irulli. Tegin siis uue sisu ja sain kokku kahest lava??i pakist 12 lava??irulli. Sellessuhtes olin väheke pettunud, ei olnud sellised pisikesed rullid nagu pildil. Ja muidugi ei piisa ka ühest salatilehest, pigem nagu kolmveerand potti läheb.
meriketark 27.veeb 2006 11:42
Parim on lavashirull tõesti igaks elujuhtumiks.Mina keeran sinna tihti maitsestatud tofulõigu koos paprikaviilu ja pisikese tilga lemmiktomatiseguga,-
keeran rulli ja grillin võileivagrillis,suu-
repärane näiteks puljongi juurde lõunaks.
Tiisu 07.veeb 2006 22:43
Väga maitsev ja lihtne.
1