Argitoidud

Leivavorm õuntega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: internet Autor: Toidutare
Kogus: 12 portsjonit
Lõika leib viiludeks, eemalda koorik ja murenda leivasisu sõrmede vahel peeneks. Koori ja tükeldada õunad. Määri ümmargune küpsetusvorm võiga ja laota selle põhja esimeseks kihiks murendatud leivasisu. Leivakihi peale aseta natuke võitükikesi. Seejärel lao vormi õunaviilud ning nende peale suhkur. Viimaseks kihiks tuleb jälle leib. Kata vorm võitükikestega ning vala seejärel üle kohvikoorega. Leivavorm küpseb keskmise kuumusega ahjus umbes 30 minutit. Soovi korral võib vormi peale enne ahjupistmist veel pisut suhkrut riputada, kuid suhkrut võib maitse järgi lisada ka söömise ajal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa