Argitoidud

Rabarberi-kohupiimavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Linda Petti
Ahjus küpsetatud rabarbri-kohupiimavorm.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ahjus küpseb 60 minutit + ettevalmistus.

Kohupiim hõõruda suhkru, munakollaste, sidruni, manna ja küpsetuspulbriga ühtlaseks.
Segada sisse rabarbritükikesed ning lõpuks vahustatud munavalged. Valada margariiniga määritud vormi ja küpsetada ahjus keskmises kuumuse kuni 60 minutit.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Cappy 21.mai 2011 20:15
Proovisin ka... maitse poolest suhteliselt tavaline, põhimaitse andis tõesti sidrun, panin poole sidruni mahla ja ka koore. Sõin samuti vahukoorega, kuid tundub, et värskete marjade/toormoosiga maitseks paremini.
jasmine 11.juuni 2010 18:57
täitsa hea, panin ainult vähem rabarberit
Heli 11.nov 2009 11:46
Panin rabarberi asemel riivitud porgandit, oihh kui maitsev tuli!
Kollane kass 21.mai 2009 23:33
Tegin vormi tavalisest rasvatust kohupiimast, rabarberit panin 400g ning sidrunist kasutasin ainult koort. Küpsetasin 185 kraadi juures 60 min ja peale jahtumist panin peale vahukoort. Ahjust välja võttes alla ei vajunud, oli mahlane ja maitse poolest üllatavalt hea ja seda tänu sidrunikoorele. Järgmine kord paneksin siiski veel vähem rabarberit, ehk 200-300g ning lisaks ka vanillisuhkrut. :)
1