Argitoidud

Maksapirukas

Keskmine hinne: 2.66 Allikas: Pirukad
Maksa-singi-munakattega lahtine pirukas.
Valmistusaeg: üle 60 min
Jahust, margariinist, riivitud sibulast, munast ja maitseainetest sõtkuda tainas ja pooleks tunniks külma tõsta. Täidise jaoks praetud maks, sink, ja pekk lõigata õige väikesteks tükkideks. Lisa munad, riivsai, sool, riivitud sidrunikoor ja segada mass ühtlaseks. Tainas rullida, tõsta küpsetusplaadile ja vormida ümberringi tainaserv. Jätta veidi tainast alles, vormida sellest ümmargune tainariba ja sellest keskele ring moodustada: nii jääb kate ühtlasemalt pirukale püsima. Kattesegu tõsta tainale, pintseldada tainaservad munaga. Küpsetada keskmisel kuumusel ahjus umbes tund aega. Ahjust võetud pirukas kaunistada keedetud muna lõikudega ja hakitud petersellilehtedega.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa