Argitoidud

Kiire pitsa ananassi ja viineritega

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: 100 rooga Autor: Anna-Liisa Virkus
Poest ostetud pitsapõhjaga saad 15 minutiga maitsva eine. Valmista viineripitsa või singi-ananassipitsa, mõlemad on head.
Kogus: 2 portsjonit
Pane pitsapõhjadele tugev törts ketshupit ja hõõru laiali. Lõika sink ribadeks, nõruta ananassikonserv ja laota koos singiga pitsapõhjadele. Lao peale nõrutatud shampinjoniviilud. Raputa peale pitsamaitseainet ja puista üle riivitud juustuga. Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ning pitsat äärtest kergelt pruunikad.

VAATA LISAKS PITSADE JA PIRUKATE RETSEPTE!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
juut 01.jaan 2013 19:38
olen sedasi teinud pitsat oma mitu, mitu aastat, kuid taigen tuleb mahlane, kui kohe panna asjad peale , lihtsam oleks, taigen ahjus hoida 5-10min 180c-200c , et kerkiks.
kriitikule 08.apr 2012 13:14
Oh jälle üks Itaalia asjatundja....! Ei mõista selliseid spetsialistide kommentaare. lmselgelt ei pretendeerigi see retsept autentsusele, lastel hea ja kiire peale kooli valmistada. Ja miks mitte mulgiputrule lisada tomateid, täitsa huitav võibolla.
Kriitik 08.apr 2012 12:10
Sellel pirukalaadsel asjal ei ole küll pitsaga midagi pistmist. Kui seda itaallasele pitsa pähe pakkuda, saaks vist reaktsioon huvitav olema. Sama hästi võiks näiteks mulgipudru pähe segada kokku tomatid ja kruubid vms.
harjuta pitsat tegema 22.aug 2011 00:26
Pitsat ei tehta mitte kunagi ketsupiga, kasuta ketsupi asemel (pitsa)tomatipastat. Isiklikult puistaks juustu kohe tomatipasta peale ning seejärel ülejäänud kattematerjalid, muidu kipub juust ära kõrbema.
krissumusi 05.mai 2011 14:14
jajah täitsa äge proovin teha
merit 18.märts 2011 17:59
väga hea
Hindaja 10.nov 2010 18:01
päris hää ja valimus on päris ilus:Y
päike:) 20.juuli 2010 14:30
nu nii kohe püüan teha:D vaatan kas tuleb välja:D:D
NurrMarta 18.dets 2009 16:39
Jajah, ega nii põhjalikke teadmisi tohi vaka all hoida. Paraku ei saanud me teada, kes selliseid väärtuslikke stiilinõuandeid jagas.Nii väljakujunenud maitse-eelistuste ja rahvuslike tõekspidamistega isiksus võiks ennast laiemale avalikkusele ikka täies pikkuses ja õige nimega näidata. Ehk jagad mõne hea nõuande, mida ma peaks tegema, kui juhtun mainstreamilt eksides toidu sisse ananassi lisama ja lauda satub mõni ananassivihkaja? Ei teeks paha anda välja ka eestlastele sobilike seente välimääraja. Jõudu sulle.
Heh 18.dets 2009 15:43
Kallis nimetu. Siis on küll kurb, et ei suudeta siin sinu maitsele kõiki retsepte pakkuda. Loodetavasti sa väga löödud ei ole.
jan 13.märts 2009 14:46
Veel parem tuleb kui sinki viinereid vms, praadida ja maitsestada lihaüldmaitseainega. Ja kindlasti praadida kas sibulat või porrut.
pitsa fänn:) 24.nov 2008 17:53
Väga maitsev ja odav. Nimodi teha on kõvasti parem kui need sügavkülmutatud pitsad. ;)
(nimetu) 01.märts 2008 23:30
peale, kooli saab ruttu süüa, mulle väga maitses. tänan retsepti eest
tädilane 16.apr 2006 11:36
Sobib lastele valmistamiseks kui ema pole kodus!
miisu30 01.apr 2005 11:44
Päris hea retsept,pitsa tuli täitsa maitsev:)
1