Argitoidud

Muna leiva sees ehk vaesed mustad rüütlid

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: erakogu Autor: pirr
Maitsev eine.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Leivaviilul lõigata umbes 1cm äärest keskele auk. Praadida ühelt poolt (kui tahtekse krõbedaid leibasid). Ümberkeeralmisel lüüa augu sisse muna. Praadida kuni muna on nii tahke kui sööja soovib. Maitsestada soola ja pipraga. Leiba võib serveerida toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadi 06.jaan 2010 21:27
Ma olen veel muna lahti kloppinud, sinna sisse tükeldanud sinki, vorsti vms ja leiva tükid, mis jäävad üle. Kui leivad peaaegu valmis, siis olen peale puistanud juustu ja siis natukene kaane all praadinud.
allika 28.aug 2009 16:56
Täiendatud variandil käib muna alla veel peekoni vm lihaolluse viil ning peale ohtralt maitserohelist. Minu meespere eelistatuim hommikusöök:) Meil tuntakse ka seda Birminghami munadena.
nimi 15.sept 2008 17:00
See retsept oli täiesti ununenud.Kui lapsed oli väikesed (20 a.tagasi ) siis sai seda ikka tehtud ja tervele perele meeldis.
tobeloom 24.sept 2006 23:24
Kas selle nimi polnud mitte "Muna Birminghami moodi"?
ivka 11.dets 2005 15:07
laste keeles on selle leivaga varjandi nimi LIIVAKAST :)
Lumehelbeke 15.juuni 2005 07:54
Teen seda tihti. Kiire, mugav, odav, maitsev jne:)
keikala 15.sept 2004 12:54
Seda nimetatakse ÜLIÕPILASE EINEKS
paprika 26.aug 2004 18:43
Olen seda tihti hommukusöögiks teinud, aga saiaga. Röstsai kõige parem. Meeldib just eriti lastele.
1