Argitoidud

Oasalat sardiinidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Salatilehel on salatiained rühmiti asetatud -valged oad, sardiinid, punane paprika, kanamunad, sibul.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Konservoad kallata sõelale ja loputada külma jooksva vee all. Nõrutada kuivaks. Hakitud murulauk segada ubadega, maitsestada soola ja valge pipraga ning lisada oliiviõli. Lasta imenduda ülejäänud salatiainete ettevalmistamise ajal. Salat pesta ja kuivatada hoolikalt ning panna suurele vaagnale või iga sööja taldrikule. Salatilehega kaetud taldrikule asetada rühmiti õhukesteks rõngasteks lõigatud punane paprika, sardiinid (ilma õlita), oad, munasektorid ja peale panna õhukesi sibularõngaid (neid leotada enne külmas vees, et kibedus kaoks).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa