Argitoidud

Avokaado-spinatisalat peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Avokaado-spinatisalat šampinjonide ja praetud peekoniga õli-äädikakastmes.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika peekon väikesteks kuubikuteks ja prae pannil nõrgal kuumusel krõbedaks. Sega sidrunimahl, äädikas ja suhkur. Klopi sisse õli, sool ja värskelt jahvatatud must pipar. Pese ja kuivata hoolikalt sipnat. Poolita avokaado, eemalda kivi ning lõika viljaliha ristiviiludeks. Puhasta, pese ja nõruta šampinjonid, lõika õhukesteks seibideks. Et šampinjonide lõikepind jääks valge, piserda neid peale lõikamist sidrunimahlaga. Sega avokado-, šampinjoni- ja spinatitükid ettevaatlikult salatikastmesse. Puista peale peekonitükid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaia 30.märts 2010 16:17
esialgu natuke harjumatu maitsekombinatsioon, kuid tegelikult väga maitsev salat!
musi23 02.apr 2007 10:08
super
Marissa666 05.mai 2005 12:25
Paneeritult
Marissa666 05.mai 2005 12:25
Kasutasin ka lillkapsast, annab mõnusa meki juurde
1