Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pitsapannipirukas ehk kartulipitsa

Argitoidud

Pitsapannipirukas ehk kartulipitsa

Pirukad
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud pitsapirukas kartulitainapõhjal erinevate täidistega - tuunikala-šampinjoni-, porru-salaami- või vürtsitatud hakklihatäidisega.

40-60 min

Retsept
3 dl rõõsk koor või piim
3 tk kanamuna
1.5 kg riivitud kartulid
50 g riivjuust (soovitav Parmesan) v. muu kõva juust
3 küünt Küüslauk
TUUNIKALA JA šAMPINJONID
või õhukesed porrurõngad ja salaamivorst
või vürtsitatud hakklihasegu
Laota tainas ahjuplaadile ja küpseta 15 minutit 225°C juures praeahjus. Pane väljavalitud täidis peale ja kata see õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Pinnale puista riivjuustu. Küpseta veel 15-20 minutit, kuni taigen on hüübinud ja pind pruunistunud. Kui pitsapirukas on veidi jahutunud, siis riputa maitseks peale peenestatud basiilikut ja pipart.

KOMMENTAARID

paprika 03.okt 2004 09:24
See retsept juba siin ammu olemas pannipiruka nime all !
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes