Argitoidud

Pitsapannipirukas ehk kartulipitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Ahjus küpsetatud pitsapirukas kartulitainapõhjal erinevate täidistega - tuunikala-šampinjoni-, porru-salaami- või vürtsitatud hakklihatäidisega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Laota tainas ahjuplaadile ja küpseta 15 minutit 225°C juures praeahjus. Pane väljavalitud täidis peale ja kata see õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Pinnale puista riivjuustu. Küpseta veel 15-20 minutit, kuni taigen on hüübinud ja pind pruunistunud. Kui pitsapirukas on veidi jahutunud, siis riputa maitseks peale peenestatud basiilikut ja pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
paprika 03.okt 2004 09:24
See retsept juba siin ammu olemas pannipiruka nime all !
1