Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hõrk broileripada puuviljadega

Argitoidud

Hõrk broileripada puuviljadega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Aprikoosikonserv ja ananass lisavad broileripajale veidi magusust.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Kanafilee
3 dl Vesi
1 tk Porrulauk
3 tk Porgand
1 tk Paprika
1 tk väike purk aprikoosikompotti
1 purk (227g) ananassikonserv
2 tk Varsseller
õli
Sidrunipipar
Petersell
Koori ja viiluta porgandid. Tükelda paprika, sellerivarred ja porru. Pruunista kastrulipõhjas õlis porgandeid 5 minutit. Lisa paprikaribad, porru ja sellerivarred. Pruunista veel 5 minutit segades. Vala peale vesi ja hauta kaane all, kuni porgandid on pehmed. Samal ajal pruunista broilerifileeribad õlis. Lisa koos tükeldatud aprikooside ja ananassiga patta. Kuumuta läbi, maitsesta ning lisa hakitud petersell. Serveeri kuumalt värskelt keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

atupotu 10.juuni 2010 21:08
väga hea ja mahe
täistera 21.nov 2008 00:19
Tegin, sõime ja lakkusime taldrikud ka puhtaks :D. Kuna hetk enne söögitegemise algust avastasin, et mul on fileede asemel kintsud, siis mugandasin retsepti ahjukanaroaks ümber. Kindlasti tahan ka retsepti varianti proovida. Ahjaa - poest aprikoosikonservi ei leidnud, tegin mangoga. Sobis ka.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes