Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kuum kalasalat

Kuum kalasalat aedviljadega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
100 g lõhefilee
sool
Valge pipar
praadimiseks õli
sidrunimahl
400 g Hiina kapsas
1 dl riivitud porgand
1 dl ribastatud paprika
1 dl ribastatud õun
1 dl apelsinimahl
sidruniga wok-maitseaine
austrikaste (võib asendada Vegetaga)
Hiina kapsas lõigata ribadeks ja kuumutada vokkpannil apelsinimahlas pidevalt segades. Lisada riivitud porgand, ribastatud paprika ja õun. Maitsestada, kuumutada hetk koos. Praadida eraldi pannil väheses õlis kalafileeribad, maitsestada valge pipra ja soolaga. Kalale võib piserdada ka pisut sidrunimahla. Serveerida vahetult pärast valmistamist. Serveerimisel panna vaagnale või taldrikule esmalt köögivilja-õunasegu, sellele kalafileeribad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes