Argitoidud

Mahlane tomatipirukas pestoga

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: 100 rooga
Tomatipirukas on kasutatud pestokastet, mis annab oivalise maitse. Parim on pirukas veidi jahtunult.
Valmistusaeg: 20-40 min
Rulli tainas laiali ja kata sellega ahjupann. Sega hapukoor, munad, pesto ja must pipar. Määri segu tainale. Kata pirukas viilutatud tomatite ja poolitatud kirsstomatitega. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 200°C juures praeahjus 20 minutit. Puista peale värsket basiilikut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisi 08.nov 2011 20:27
väga hea!
Huviline 25.aug 2011 11:30
Kas keegi, kes on pirukat teinud, võiks palun retsepti täpsustada. Sh ka millist lehttainast, pestot kasutasite? Kas 20 min küpsetusajast on piisanud?
Jaana 13.aug 2011 07:54
Korduvalt katsetatud ja täielik lemmik.
Hanna 11.märts 2011 12:48
Tõeline avastus. Mina lisasin hapukoorele veel juurde 2 sl majoneesi ja 2 küüslauguküünt. Soovitan kõigile. Nii lihtne ja nii maitsev
Eydy 15.veeb 2011 13:56
väga maitsev pirukas tuli minul ka, kuid mul jäi tohutult muna-hapukoore-
pestosegu üle! kas seda oleks tulnud siis ohtralt valada taignale? retseptis on öeldud määrida.
Cayryt 16.juuli 2010 10:55
Väga maitsev ja lihtne retsept
Heidi 03.sept 2009 12:20
Väga mõnus pirukas, olen seda korduvalt teinud. Mina riivisin peoga parmesani ka sisse ja lisaks hakkisin natuke sinki, siis tuli tummisem värk : ) Pesto asemel panen lihtsalt värskeid hakitud basiilikulehti ja kirsstomati asemel tavalist tomatit, sest need kasvuhoonest kohe võtta : )
sleiyah 17.aug 2008 20:50
tainas (Y)
Feldi 13.veeb 2005 08:39
Nutikas retsept!
1