Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalamehe peopirukas

Argitoidud

Kalamehe peopirukas

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Toitev kalapirukas maitseb eriti kalasõpradele.

üle 60 min

Retsept
100 g või
0.5 dl kiirkartulipudrujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl sool
2.5 dl jahu
1 dl külm vesi
200 g õrnsoola forell
4 tk keedetud muna
1 dl riis
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 tl hakitud till
määrimiseks muna
Sega omavahel kartulipudrujahu, küpsetuspulber, sool ja jahu. Näpi juurde või. Kui segu on purutaoline, lisa külm vesi ja sega ühtlaeks tainaks. Keera kilesse ja hoia 30 minutit külmikus. Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja jahuta. Maitsesta sidrunipira ja hakitud tilliga. Rulli tainas jahusel laual piklikuks tükiks. Tasanda servad, tainaribadest võid teha pirukale kaunistused. Viiluta kala ja munad. Tõsta kala, munad ja riis taina ühele poolele. Tõsta taina teine pool katteks peale ning keera servad alla. Suru tihedalt kinni ja kaunista tainaribadega. Määri munaga. Küpseta 200°C juures praeahjus 30 minutit.

KOMMENTAARID

ede 27.dets 2010 20:22
super
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes