Argitoidud

Kalamehe pirukas suitsukalast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kalamehe pirukat on lihtne valmistada. Konservkala võid asendada värske või suitsutatud kalaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega pehme või, riivjuust, jahu ja vesi ühtlaseks tainaks. Pintselda 26 cm läbimõõduga vormi õliga ja suru tainas vormi põhja ning äärtele. Kuumuta pannil õli, pruunista selles ribadeks lõigatud peekon ja porrurõngad. Tõsta segu tainale ja lao peale tuunikalatükid. Sega omavahel piim, munad, hakitud petersell, pool riivjuustust ning sool ja pipar. Kalla segu tainale ja puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa