Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Teokarbid hakklihatäidisega

Argitoidud

Teokarbid hakklihatäidisega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kenad ja maitsvad suupisted, mis sobivad nii argi- kui ka peolauale. Suuri teokarbikujulisi pastatooteid leiad hästivarustatud kauplustest. Serveeri võimalikult soojalt või leigelt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
16 tk suur pastateokarp
250 g hakkliha
1 tk väike sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl jahu
3 sl hapukoor
2 sl päikesekuivatatud tomati kaste
1 sl või tomatipasta
1 tk punane paprika
0.5 tl sool
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
100 g riivjuust
Keda teokarbid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja jahuta. Pruunista pannil hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veel mõni minut. Lisa jahu ja prae veel veidi. Sega juurde hapukoor ning tomatikaste. Lisa hakitud paprika, sool, pipar, paprikapulber ja riivjuust. Sega ühtlaseks ning tõsta tulelt. Kuumuta ahi 225°C-ni. Täida teokarbid seguga ja aseta ahjupannile. Küpseta 5 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult. 

KOMMENTAARID

Tourniguet 01.jaan 2010 16:53
tegin ka just, tunduvad seal ahjus jube maitsvad, lisasin hakklihasegule ka veidi spinatit.
tumereet 02.dets 2008 17:14
väga head.natuke nokitsemist on,aga tasub vaeva näha.isegi peolauale sobivad ja ka jahtunult head.:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga