Argitoidud

Teokarbid hakklihatäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kenad ja maitsvad suupisted, mis sobivad nii argi- kui ka peolauale. Suuri teokarbikujulisi pastatooteid leiad hästivarustatud kauplustest. Serveeri võimalikult soojalt või leigelt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keda teokarbid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja jahuta. Pruunista pannil hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veel mõni minut. Lisa jahu ja prae veel veidi. Sega juurde hapukoor ning tomatikaste. Lisa hakitud paprika, sool, pipar, paprikapulber ja riivjuust. Sega ühtlaseks ning tõsta tulelt. Kuumuta ahi 225°C-ni. Täida teokarbid seguga ja aseta ahjupannile. Küpseta 5 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tourniguet 01.jaan 2010 16:53
tegin ka just, tunduvad seal ahjus jube maitsvad, lisasin hakklihasegule ka veidi spinatit.
tumereet 02.dets 2008 17:14
väga head.natuke nokitsemist on,aga tasub vaeva näha.isegi peolauale sobivad ja ka jahtunult head.:Y
1