Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Balkani vorstihautis

Argitoidud

Balkani vorstihautis

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Balkani vorstihautisele annavad maitset õun, fenkol ja marineeritud kurk. Kastmeks on hulka segatud hapukoor murulauguga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Balkani vorst
2 sl õli
1 tk suur õun
1 tk Sibul
1 tk marineeritud kurk
2 dl köögiviljapuljong
0.5 dl hapukoor
Murulauk
1 tk Apteegitill ehk fenkol
Tükelda vorst suurteks kuubikuteks ja pruunista potis vähese õliga. Võta pruunistatud vorstitükid potist välja. Koori ja viiluta õun ning sibul. Tükelda ka fenkol ja marineeritud kurk. Pane potti ning kuumuta veidi õlis. Vala puljong peale ja hauta kaane all mõõdukas kuumuses, kuni köögiviljad muutuvad pehmeks ja hakkavad lagunema. Lisa vorstitükid, sega, tõsta pott tulelt ja lase veidi aega maitsestuda. Lõpuks sega hautisse hapukoor ning hakitud murulauk. Serveeri kas kartulipüreega või spargli ja porganditega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke