Argitoidud

Mereannikaste pastale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Vahemereline kaste krevettide ja rannakarpidega pastaroogadele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori krevetid (koorimata krevette osta 100 g inimese kohta) või sulata kooritud külmutatud krevetid ja nõruta need sõelal. Nõruta ka rannakarbid (1 purk on u 100 g). Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Lõika baklažaan (u 200 g) kuubikuteks või viiludeks. Pruunista suurel pannil rasvas sibul ja küüslauk. Lisa baklažaan ning jätka pruunistamist, samal ajal pidevalt segades, kuni baklažaan omandab pisut värvi. Vala panni sisu potti.
Lisa sinna tomatid (maitse järgi 0.5 kuni 1 purk), maitseained ja toorjuust ning keeda kastet tasasel tulel segades mõned minutit. Pane krevetid ja rannakarbid heamaitselise paksu kastme peale soojenema. Serveeri kastet keedetud pasta juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa