Argitoidud

Seenetäidisega kanafilee lehttainal

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Toidutare.ee
Kiiresti valmivad mõnusad pirukad.
Valmistusaeg:

umbes 45 minutit

Pane ahi 220 kraadi juurde sooja. Lisa pannile 2 sl oliiviõli (mitte extra virgin oliiviõli!), kuumuta ning lisa seened ja prae kõrgel kuumusel umbes 3 minutit senikaua kuni seened muutuvad küpseks. Lisa seente hulka peenestatud küüslauk ja petersell, maitsesta kergelt meresoola ja pipraga.
Rulli lehttainas rullist lahti ning lõika tainast nelinurksed tükid. Aseta kanafilee diagonaalselt taina tükile, lisa sinna peale seenetäidis. Keera kaks vastastikku olevat nurka kanafilee peale.
Määri pealt munaga ja küpseta umbes 30 minutit, kuni lehttainas muutub leheliseks ning kuldseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 07.aug 2009 16:22
Ei pea enne küpsetama, kõike koos küpsetad nagunii pool tundi, sellest on küll. 1-2 küünest küüslaugust peaks piisama, aga kui oled suurem küüslaugusõber, võid ka rohkem panna:)
nõmmelill 07.aug 2009 15:45
kas kanafilee tuleb ka enne ära küpsetada...ja küüslauku ka retseptis polnud
1