Argitoidud

Marineeritud praetud räimed

Keskmine hinne: 2.19 Allikas: 100 rooga
See klassikaline roog sobib lauale nii pidu- kui ka argipäeval.
Puhasta räimed, pese ja nõruta. Määri soolaga ning lase pool tundi seista. Samal ajal valmista marinaad. Selleks lõika porgand ja sibul õhukesteks ratasteks, keeda vees pehmeks. Lisa pipar, loorberilehed, sool, suhkur ja äädikas. Lase kõik koos keema. Võta keedunõu tulelt ning jahuta. Kasta kalafileed lahtiklopitud muna ja piima segusse ning seejärel jahusse. Prae õlis kuldpruuniks. Lao praetud kalad kaanega kaussi või purki, vala peale jahtunud marinaad. Jäta vähemalt üheks ööks külmkappi maitsestuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mina 14.jaan 2013 13:12
toimin ka nagu Mele, sest mind häirib pärast marinaadis hulpiv munasoga.
Mele 28.okt 2011 11:19
Mu perevaieldamatu lemmik. Ei jõua nii palju teha, kui tahetaks. :) Mina paneerin ainult jahuga. Niiske kala külge jääb jahu ilusti. Mulle tundub, et jääb kuidagi ehedam.
PREM 20.sept 2006 01:27
väga maitsev.
pakksuke 08.jaan 2006 12:27
on väga maitsev..kuid ma olen lisanud ka veel mõne vürtsitera ja nelgitera...proo-
vi...katseta...kuid siis jälle teise maitsega pisut...
1