Argitoidud

Hakklihapommid sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Peekoniga vooderdatud hakklihapallid saavad kauni kuju, kui küpsetad neid muffinivormi pesades. Serveeri soojade suupistetena või sooja lisandina kartuli ja porgandi kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Sega riivsai kartulijahuga, lisa vesi või piim, sega hästi ja lase 5 minutit paisuda. Sulata või pannil ning kuumuta selles hakitud sibulat. Lisa riivsaia hulka hakkilha , sool, piprad, jahtunud sibulad ja muna. Sega, vormi lõikelauale piklikuks kangiks ning lõika kaheksaks. Tükelda sinihallitusjuust kaheksaks kuubikuks. Vormi käte vahel 8 pihvi, pane keskele juustukuubikud ja tõsta ääred keskele kokku. Keera palliks, pane risti peale pooleks lõigatud peekoniribad ning tõsta muffinivormi pesadesse või ahjuvormi. Küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
El 03.apr 2012 20:09
Lihtne valmistada. Ülihea tulemus. Soovitan!
Ann 29.märts 2012 18:22
Meie pere lemmik ka! Proovisin ka täidiseks konservkurki, oli ka väga maitsev!
cathy31 22.jaan 2012 14:15
Suurepärane! See on saanud meie pere üheks lemmikroaks!
Maitseotsija 19.nov 2009 21:44
Tõepoolest, roog ON väga maitsev. Panin kõike nii nagu kirjas .....sinihallitus-
juustu maitse....mmmmm. Mina valmistasin ahju kartulit ja puljongikuubikust valmistasin kastme ning toorsalatit lisandiks...mmm-
m...mõnus argiõhtu hõrgutis!:)
Tibulinnu 01.apr 2009 10:46
Väga-väga hea roog! Vedelikku soovitan veidi vähem võtta, sest mul jäi üsna vedel ja raske oli pallikesteks vormida. Maitse oli võrratu. Kõrvale pakkusin kartuliputru ja värsket salatit.
katsetaja 09.jaan 2009 13:55
väga maitsev!
1