Argitoidud

Suupistepallid ehk tšillikastmesed hakklihapallid

Keskmine hinne: 2.13 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt vürtsikaid suupistepalle võid serveerida nii kuumalt kui ka külmalt, mõlemal juhul sobib kõrvale magus-terav tšillikaste. Lihapallides ja kastmes võid kasutada kas sibulat või sibulapulbrit. Kui eelistad sibulat, haki see hästi peeneks ja sega hulka samamoodi kui pulber.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Sega omavahel hakkliha, munad, kaerahelbed, sibulapulber, tšillikaste ja aroomisool. Vormi saadud segust 2-2,5 cm läbimõõduga pallikesed ning lao ahjuvormi. Küpseta ahjus 170°C juures 30 minutit. Sega ketšup, vesi, äädikas, fariinsuhkur, sibulapulber, sinep ja tšillikaste ning vala pallidele. Kata vorm fooliumiga ja küpseta veel 1 tund. Antud kogustest saab 40-45 suupistepalli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ege 09.okt 2014 12:19
Suurepärased! Kõik kiitsid ja kadusid taldrikult väga ruttu :)
Jane 31.aug 2014 18:01
Tegin neid peolauale ja kõik pisteti nahka kiideti takka ka veel! :) Nüüd läheb uueks tegemiseks, eks näha ole, kuda maitsevad.
iksi 26.apr 2009 15:02
mina tegin neid pallikesi,mingi paar aastat tagasi sünnipäeva lauale ja need maitsesid kõigile:D
peakokk 20.dets 2008 00:00
tulemuseks on kohutavad maitsetud nätsked pabulad, kuigi tegin kõik retsepti järgi see tuleks siit eemaldada!
1