Argitoidud

Köögiviljabiifsteegid tomati-küüslaugukastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Köögiviljabiifsteegid tomati-küüslaugukastmega.
Köögiviljad koorida ja lõigata umbes poole sentimeetri paksusteks viiludeks. Köögiviljaviilud paneerida nisujahus, munas ja riivsaias. Toodud paneerimise järjekorrast tuleb kinni pidada. Praadida kuumas õlis või õli ja või segus kuldpruuniks. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist. Köögiviljabiifsteegid sobivad lõunaeine pearoaks, praetud liharoogade lisandiks või õhtueineks. Samuti taimsesse menüüsse. Köögivilja-biifsteekide juurde sobib hästi tomati-küüslaugukaste. Kastme valmistamiseks hakkida sibul-küüslauk ja kuumutada võis, kuni see muutub klaasjaks. Lisada vesi ( + pool puljongikuubikut ) ja keeta kaane all 5-6 minutit. Kaas võtta keedunõult ning lasta osal vedelikul ära aurustuda. Lisada konservtomat, tomatipüree ja hakitud maitseürdid. Kastet keeta kaane all veel mõni minut ja maitsestada soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa