Argitoidud

Õhuline kohupiimavorm

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: 100 rooga
Koheva kohupiimavormi juurde sobib hästi näiteks marjakaste.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta ahi 180°C-ni. Eralda munakollased -valgetest. Vahusta munakollased, 1 dl suhkrut ja sidrunikoor. Lisa kohupiim. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Vahustamise lõpupoole lisa ülejäänud suhkur. Sega vaht õrnalt kohupiimamassi hulka. Vala segu võitatud ahjuvormi ja küpseta 25 minutit.
Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rosin 31.okt 2012 14:03
Rosinad
NAAJ 15.sept 2010 13:24
Lisaksin veel, et kui on hirm, et tükib pealt liiga ära kõrbema, pange jahtumise ajaks foolium peale. Siis võib kasvõi 2 tundi jahtuda.
NadiN87 15.sept 2010 10:55
1h väljalülitatud ahjus, ehk siis lasta vormil jahtuda :)
NadiN87 15.sept 2010 10:54
minu lemmik magustoit. teen alati ilma suhkruta. selleks et vorm oleks kohev ei tohi kohe sooja vormi ahjust välja võtta, vaid tuleb järk järgult ahju temperatuuri väiksemaks keerata ja siis lasta vormil vähemalt 1h ahjus olla. super lihtne ja ülimaitsev vorm :)
mkk 14.sept 2010 14:30
Proovin homme ära,eks siis tea;)
hullu 25.okt 2009 15:53
:A :D :Y :N
Lota 17.aug 2009 11:11
Mul jäi püsima kui asendasin 1 muna supilusikatäie mannaga. Mann läheb kenasti pehmeks ja kokkuvajumine oli väiksem. Tavaline kohupiim annab vastupidavust juurde, kuigi ega see kokkuvajumisest ei säästa - ta teebki seda. Pildi peal on samuti kokku vajunud. Kohupiimavorm tulekski enne ära jahutada, kui söömiseks läheb, vastasel juhul on jah ainult kausist ja lusikaga ning muna maitse lööb üle. Aga kui ära jahtub - mmmm! Väärt paar tunnikest kannatada :Y
karmen515 17.juuli 2009 13:02
Mul vajus ka kokku :( alguses oli nii ilus.
Krissukas88 15.mai 2009 11:39
Tegin eile uuesti, panin 2 muna, vahustasin (mitte eraldi) 3spl suhkruga ära ja segasin kohupiimaga. Oluliselt parem tuli!
Krissukas88 13.mai 2009 11:17
Ma ei tea, panin poole muna kogusest ja soojana maitses tõesti nagu magus omlett. Suhkrut panin ka kaks korda vähem, magus oli ikkagi. Külmana oli parem.
Merzz 16.apr 2009 08:02
Tõesti väga hea, mul oli pühadest pashat järgi, tegin sellest väga maitsev, juurde keetsin veel mustika kisselli:)
inge 25.märts 2009 17:18
ahjust võtsin oli ilus ja kohev kuid läks 5 min. vajus kõik alla ja pilt kohutav. Miks? aidake
eEe122 28.veeb 2009 21:17
Meie kasutame ka kodus tuubikohupiima. Täna teeme seda juba kolmandat korda. Me tavaliselt paneme koogi külmikusse jahtuma ja siis kuskil poole tunni pärast lisame sinna vahukoore kihi,kuhu on lisatud kiivi - ja banaanitükid. Tundub et iga korraga aina paremaks lähebki! ;)
Merca 27.veeb 2009 10:26
Proovisin järele, kasutasin tuubikohupiima. Tulemus ei olnud nii õhuline, peale ahjust välja võtmist vajust ikka tükk maad allapoole. Maitselt oli umbes nagu magus omlett. Arvatavasti oleks vast maitsvam olnud, kui oleks lisanud banaani.
eEe122 22.veeb 2009 21:24
Panin ka mudu banaani ja vanillisuhkurt juurde :A
eEe122 22.veeb 2009 21:20
Väga maitsev igatahes! Super hea!
Marie 22.veeb 2009 20:48
Aga minul ei tulnud see välja... ahjust väljavõttes vajus täiega kokku... Lisaks ei küpsenud normaalselt läbi ja jäi munane mass...
mmarja 22.veeb 2009 19:44
tundub hea ja lollikindel, kohe proovin järgi :)
saarlane14 22.veeb 2009 15:22
kasutasin vormi tegemisel kohupiima:)
Hindaja 21.veeb 2009 20:32
Väga hea ja mis peamine kiire ja super lihtne ju!:Y
to kairiin 20.veeb 2009 17:27
riivi ainult koore kollane osa ja ei mingit mahla
anonüümne 20.veeb 2009 16:08
kas munakollased vahustate koos suhkru ja sidrunimahlaga?
kairiiin 20.veeb 2009 16:07
Kas te kasutasite kohupiima või kohupiimapastat?
saarlane14 12.veeb 2009 17:15
tegin koogi valmis ja võib õelda et täitsa maitsev tuli,kuid kõige parem on ta siiski järgmisel päeval:)
Tupsu 12.jaan 2009 18:47
Tõesti super hea! Soovitan! Lihtne ja maitsev!
12