Argitoidud

Ahjutomatid riivsaia ja küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Serveeri itaaliapäraseid ahjutomateid eelroana või kerge einena. Samuti sobivad hästi kala- ja liharoogade kõrvale.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika tomatid pooleks ja aseta, kumer pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Lisa ka kooritud küüslauguküüned. Nirista üle oliivõliga ja maitsesta soolaga. Küpseta ahjus 150°C juures 1 tund, kirsstomateid 30 minutit. Sega omavahel riivsai ja -juust ning kapparid. Kata tomatid seguga ja küpseta 200°C juures 10 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa