Argitoidud

Punase aedoa-singisalat

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
Koostisained:
4 dl punaseid keedetud aedube
100 g juustu
1 keskmise suurusega porrulauk
3 keskmise suurusega marineeritud kurki
200 keedusinki

Kaste:
200 g 10% hapukoort
2 dl majoneesi
1 sl sidruni mahla
suhkrut, soola

Kui kasutad kuivatatud ube, pane 2,5 dl kuivatatud aedube eelmisel päeval likku ning leota neid 8-12 tundi. Peale leotamist loputa oad külma veega üle ning keeda oad pehmeks. Aega kulub selleks 1–1½ tundi.
Jahuta keedetud oad. Pese porrulauk hoolega puhtaks ning lõika rõngasteks, juust, sink ja marineeritud kurk tükelda ribadeks. Sega kõik koostisained omavahel ning lisa salatikaste. Kaunista tillioksaga.
PS! Aedoad võid juba eelmisel päeval likku oanna, niimoodi õnnestub salati tegemine kiiremini. Muidugi võib oad eelmisel päeval ka valmis keeta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tere hommikust 15.apr 2012 18:14
miks on oasalat serveeritud lillevaasist?
KristiinaLeb 15.apr 2012 14:55
Super maitsev roog! Mees kiitis taevani :D
ets 15.apr 2012 14:32
imehea :Y
hanna vaarmann 15.apr 2012 13:51
võivad head olla!proovin iga tahes järgi!:)
vagablond 15.apr 2012 12:51
Ükskõik, mis retsepti vaadata, ikka on ühed samad kommentaarid. Loodame, et peatselt saab see itiprobleem lahendatud :)
Piiga 14.apr 2012 23:29
noh, ei kusagile, ikka siiasamasse valese kohta :(
Piiga 14.apr 2012 23:26
viimasepeal väike õunakook, eriliselt lihtne, ülikiirelt valmiv ja hea ka veel - suur tänu retsepti jagamast :).
Ly 14.apr 2012 20:23
Väga maitsvad, aga samas ka hästi magus. Hoidsin neid 1,5 h ahjus(2h on palju), oleks võinud isegi veidi vähem hoida. Päris iga nädal ei teeks seda, aga külalistele ikka hea pakkuda ja lihtne teha.;)
Anne-Maria 14.apr 2012 18:57
Ma lisasin tegelikult kommentaari hoopis vahemere pirukale...
Anne-Maria 14.apr 2012 18:56
Nii maitses! Jätsin välja oliivid ning kogemata unustasin küüslauku ka lisada, kuid sellegipoolest lihtsalt suurepärane. Soovitan soojalt! Pilti ka: https://fbcdn-
sphotos-
a.akamaihd.net/hpho-
tos-ak-
ash3/522534_10150745052918491_718908490_9425989_163381644_n.jpg
alica 14.apr 2012 11:06
väga hea :Y
alice 13.apr 2012 19:39
jajah..ma ka vaatasin, et jama lugu...
segaduses 13.apr 2012 17:18
Täpselt samu ubade ja riisi kommentaare näitab ka nt kookoskangide retsepti all, nii et mingi jama on majas.. :S
segaduses 13.apr 2012 17:04
Kas siin on mingi infotehnoloogiline probleem või mis värk on, et makroonide retsepti all on juttu ubadest, riisist ja keedumunadest? Ja tervest koogist??
m. 13.apr 2012 16:39
sain ühe koogi tehtud, ootused olid parajalt laes, õnneks vastas kook igati ootustele. ainuke jahmatus oli see, kui ahjus kahekordseks paisunud kook oli lauale jõudes täiesti lössi vajunud. maitseomadusi, nagu juba mainit, see siiski ei rikkunud. aga on kellelgi häid nippe, kuidas seda nn lössivajumist vältida?
saarlane 19.nov 2010 11:46
Minu lemmik.:Y
el 30.juuli 2010 13:43
Mõnus vaheldus. Aga ühel korral lisasin natuke eelmisest toidukorrast ülejäänud riisi ja ühe keedumuna. Mees arvas, et nii sai hulga parem :)
Tiisu 10.märts 2006 22:17
väga maitsev ja uba väga toitev
1