Argitoidud

Kanaklimpidega lillkapsasupp

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
1 väiksem lillkapsas
1 sibul
ptereselli
4 sl toiduõli
5 sl nisujahu (ära võta jahu supilusikale kuhjaga, vaid triiki!)
2 dl 10% rõõska koort;
soola, pipart

Klimbid:
400 g kanahakkliha
1 dl rõõska koort
1 munavalge
soola
riivitud muskaatpähklit

1. Puhasta lillkapsas hoolikalt, pese ning murra väikestekes õisikuteks. Koori sibulad ning tükelda.
2. Sega kanahakkliha rõõsa koorega, lisa vahustatud munavalge ja maitsesta soola ja muskaatpähkliga. Lase klimbitainal seista külmikus umbes 15 minutit. Senikaua valmista ette muud toiduained.
3. Kuumuta sibul kekelt rasvaines läbi, lisa jahu ja kõige lõpus petersell. Kuumuta veidi ja vala juurde 1½ l külma vett. Lase keema tõusta ja siis lisa väikesed lillkapsa õisikud.  Keeda vaiksel tulel 15 minutit, seejärel pane supisse teelusikaga väikesed klimbid. Keeda kuni klimbid tõusevad pinnale ja lillkapsas on pehme.
4. Kõige lõpus lisa rõõskkoor ja maitsesta soola ning pipraga. Lase korraks keema tõusta ja seejärel serveeri koheselt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa