Argitoidud

Viineri-juustusarved

Keskmine hinne: 3.5
Kui nädala sees ajab kiirus taga, siis laupäeval võiks võtta aega iseendale ja perele ning küpsetada pirukaid. Viineri-juustusaiade valmistamisega peaks ka algaja perenaine hakkama saama. Proovige!
Kogus: 1 portsjon

Tainas
2 ½ dl vett
25 g pärmi
½ spl. soola
2 sl suhkrut
6 dl nisujahu
50 g võid
75 g (1 ½ dl) riivitud juustu

Täidis:
½ dl tomati- või tšketšupit
½ dl sinepit
2 küüslauguküünt
16 viinerit
Määrimiseks muna ja peale raputamiseks seesamiseemneid.


1. Lahusta pärm käesoojas piimas.
2. Lisa suhkur, sool ning sega kuni need on lahustunud.
3. Seejärel lisa jahu, sõtku tainas ühtlaseks.
4. Lisa sulatatud rasvaine ning lõpuks riivitud juust.
5. Lase kerkida. Jaota kerkinud taigen kahte ossa.
6. Rulli need ümarateks ja seejärel 35 cm läbimõõduga ketasteks.
7. Jaga kumbki ketas 8-ks sektoriks.
8. Sega kokku ketšup ja sinep ning maitsesta küüslauguga.
9. Määri seguga sektorid ja viinerid aseta sektori laiemasse ossa.
10. Keera sektorid sarveks alustades laiemast otsast.
11. Määri sarved munaga ja küpseta 225ºC juures ca 15 min.
Serveeri soojalt!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liismaster 21.juuni 2007 16:27
need tunduvad omamoodi :) ja soovitan mitte väga suuri viinereid sinna panna :D:D kõige pisemad mis leiate! väga hea:)
nanni 15.veeb 2007 15:54
väga head
1