Argitoidud

Itaalia salat küüslaugusaia ja tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Maire Suitsu
Kogus: 1 portsjon
Koostisained
300 g saia
3 küüslauguküünt
3 sl õli
500 g väikesi küpseid tomateid
2 kollast paprikat
1 väike purk musti kivideta oliive

Kaste:
1,5 dl head õli
4 sl õunaäädikat või valget veiniäädikat
peensoola
purustatud musta pipart

Lisandiks:
basiiliku või sileda peterselli lehti


Valmistusviis
Lõika sai koos koorikuga tükkideks, peenesta küüslauk suure kokanoaga.
Pane mõlemad pannile kuuma õlisse ja pruunista pidevalt segades keskmisel kuumusel.
Lase jahtuda.
Puhasta paprikad ja lõika viljaliha ruudukujulisteks tükkideks.
Lõika tomatid sektoriteks, poolita oliivid.
Lahusta sool äädikas, klopi juurde õli ja pipar.
Tõsta kõik ained kergelt läbi ja nirista kastmega üle.
See salat on kõige maitsvam varsti pärast valmimist, kui küüslaugumaitseline praetud sai on alles meeldivalt krõbe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa