Argitoidud

Singi-kartulivorm

Keskmine hinne: 3.22 Autor: Naisteleht, Tiina Trolla
Kogus: 1 portsjon
6–8 kartulit
2 sibulat
200 g sinki
1 dl peenestatud peterselli
1 tl soola
musta pipart
3 muna
4 dl piima
Vormi määrimiseks võid, riivsaia
Pane ahi 175° C juurde sooja.


Valmista ette küpsetusvorm. Määri vormi põhi ja servad võiga ning riputa ühtlaselt pinnale riivsaia.
Koori kartulid ja puhasta sibulad. Ribasta kartulid, peenesta sibulad. Sega kartulid ja sibulad omavahel. Tükelda sink. Aseta võitatud vormi kihiti kartuli-sibulasegu, sink, petersell ja kõige peale jälle kartuli-sibulasegu.
Sega omavahel munad, piim, sool ja maitseained ning kalla vormi. Küpseta 175° C juures umbes 1 tund või senikaua kuni kartulid on pehmed ja segu hüübinud. Serveeri koos toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kerstikke 07.sept 2012 14:41
Nii hea ja ei jäänud üldse vedel, aga kauem peab ahjus olema küll
Shawy 12.juuni 2012 20:10
Õudsalt vedel jäi... Ei meeldinud
1