Argitoidud

Köögiviljaraguu

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
4 kartulit
100 g kapsast
2 porgandit
100 g kaalikat
1 sibul
20 g peterselli
15 g rasvainet
soola, pipart

Kaste:
100 g hapukoort
1 sl jahu;
100 g puljongit.


1. Tükeldatud porgand ja sibul kuumutada pannil või potis, lisada vett ja hautada.
2. Poolel valmimise ajal lisada kapsas ja kaalikas. Kõige viimaks lisatakse tükeldatud kartul, hautada pehmeks.
3. Valmistada kaste ja lisada hautatud köögiviljale. Kuumutada keemiseni.
4. Serveerida maitserohelisega ülepuistatult.
5. Lisandiks võib serveerida hapukurgi-, redise või sellerisalatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anouk131 18.jaan 2008 17:29
mina lisasin sinna veel veiseliha tükke. Ja punase värske chillipipra tükke. Super hea tuli!
1