Argitoidud

Kalaseljanka

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

2 tomatit
1 sibul
1 suur marineeritud kurk
1 loorberi leht
500 g kala (soovitatavalt luudeta)
2 sl toiduõli
soola, valget pipart
8 oliivi
2 sl tomatipastat
1 kimp peterselli
2 suurt küüslauku
Serveerimiseks hapukoort


Pese ja tükelda petersell, purusta küüslauk.
Tomatinaha eraldamiseks aseta tomatid mõneks minutiks kuuma vette. Seejärel tõsta tomatid kuumast veest välja, tee rist ja tõmba tomatitel nahk maha. Tükelda kuupideks.
Lõika marineeritud kurk tükkideks ja aseta tükeldatud tomat, sibul, kurk ja tomatipasta sügavapõhjalisele eelkuumutatud ja toiduõliga kaetud pannile (kasuta roostevabast terasest potti, siis saad kogu supi valmistada ühes anumas).
Lisa loorberi leht ja purustatud küüslauk. kuumuta. Kalla toiduainetele vett ning maitse järgi soola, lase keema.
Lõika kala tükkideks ning lisa segule, tõsta temperatuuri. Hauta ilma kaaneta potis umbes 15 minutit. Eralda loorberi leht.
Maitsesta valge pipraga, vajadusel lisa soola. Eralda keeduanum pliidilt ning lisa supile oliivid.
Serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa